Morgen is t-day!

Morgen is het zover, dan trek ik samen met Lies en mama-Lies naar Antwerpen om daar mijn eerste taak als bruidsmeisje to-be te vervullen. Morgen is het t-day: trouwjurkenpasdag. Ik moet toegeven dat ik er zelf een beetje zenuwachtig van word… Zou het een fijne winkel zijn? Barst mama-Lies spontaan in tranen uit bij het zien van haar dochter in trouwjurk? Vindt Lies morgen al dé jurk? Hoe zou het zitten met die ene prachtige jurk die ze al op het oog had? Allemaal ongetwijfeld zéér belangrijke vragen, maar dé vraag van de dag blijft toch: will or won’t she turn into a Bridezilla tomorrow? Ik hou u op de hoogte!


6 Comments so far
Leave a comment

Bwo we kunnen nu toch met zekerheid zeggen dat ik géén bridezilla geworden ben he ;-)

Hehe, inderdaad! Geen bridezilla toestanden meegemaakt vandaag :)

lame@dietrich.stafford” rel=”nofollow”>.…

ñïñ!…

logged@shacked.enrico” rel=”nofollow”>.…

ñïñ!!…

sobbingly@analeptic.juliet” rel=”nofollow”>.…

hello!…

oxide@approvingly.paw” rel=”nofollow”>.…

áëàãîäàðþ!!…Leave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(required)

(required)