Voor als u een keer niet weet wat doen met uw geld…


Er zijn twee dingen op deze wereld waar u mij altijd, maar dan ook àltijd een plezier mee kan doen, en dat zijn GSM’s en Hello Kitty spullen. En wat zag ik nu daarstraks op een gigantische affiche naast de weg? Juist ja, de Hello Kitty GSM. Score!
Moest ik mij enkele maanden geleden geen superfantastische en vooral geweldig dure Iphone cadeau gedaan hebben, dan stond ik op dit eigenste moment (of toch op een moment waarop GSM-winkels normaal gezien open zijn, ik gok dat 11u ’s nachts niet tot die categorie hoort) in de dichtstbijzijnde zaak waar ze die spullen verkopen.
Ik zou zelfs overwogen hebben om eens zot te doen en hem toch als extra GSM te kopen, moest het kopen van pakweg een huis geen kleine financiële aderlating geweest zijn…
Maar dus, als u een keer niet weet wat te doen met uw geld, of als u plots de onweerstaanbare drang voelt om een ander gelukkig te maken… de  Samsung E2210 kost 69 euro en de Samsung S5230 kost 174 euro. Beiden zijn te koop bij onder andere Pixmania, ‘t is maar dat u ‘t weet.


7 Comments so far
Leave a comment

Ha doe mij denken aan een aflevering van een of ander programma op Vitaya. Kweet de naam ni juist, maar dat is zo ne vent die de woonkamer van iemand helemaal verandert op basis van haar kledingstijl. Da meiske in die aflevering was helemaal into Hello Kitty. Heel da haar living was roos en stond vol Hello Kitty dingen. Freaky :p… Maar ne gsm kan er nog net door hoor ;-)

Ja dat lijkt inderdaad een ideale combinatie, een Samsung Star met Hello Kitty afbeeldingen erop. Ik vind dan ook vooral de Star erg mooi doordat daar de afbeelding op de achterkant het mooist uitkomt. Er is overigens voor de liefhebbers van roze ook een Samsung Star Pink Ribbon uitvoering op de markt waarbij je borstkankeronderzoek steunt.

[...] uitgereikt! Alleen jammer dat er geen tweede Hello Kitty Samsung gsm werd verloot. Ik ken anders iemand die daar wel heel blij mee zou geweest [...]

[...] uitgereikt! Alleen jammer dat er geen tweede Hello Kitty Samsung gsm werd verloot. Ik ken anders iemand die daar wel heel blij mee zou geweest [...]

francoisette@four.tackle” rel=”nofollow”>.…

thank you!!…

trusted@pillspot.com” rel=”nofollow”>.…

thanks for information….

tracings@ounces.dennis” rel=”nofollow”>.…

ñïñ!…Leave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(required)

(required)